33 år gamle Thiago Alcantara annonserer pensjonisttilværelse etter nøye overveielse

Estimated read time 2 min read

En annen berømt spiller kunngjorde pensjonisttilværelsen, kroppen hans kunne ikke lenger håndtere spillet. Sist gang Thiago Alcantara dukket opp foran publikum, hadde han på seg en Liverpool-trøye og spilte bare fem minutter som innbytter. Forrige sesong kunne Thiago Alcantara ikke spille nesten hele sesongen på grunn av skade, og denne gangen har det gitt ham mulighet til å tenke klarere. Det var på tide å si farvel til fotballkarrieren og han var klar til å starte et nytt kapittel i livet.

Thiago Alcantara, som ble født i 1991, startet sin karriere iført en Barcelona-trøye. Dette var hans første mål i livet. På den tiden ga laget ikke mye oppmerksomhet til Thiago Alcantara fordi Barcelona hadde mange utmerkede midtbanespillere. Sommeren 2013 bestemte Thiago Alcantara seg for å slutte seg til Bayern München, hvor han også oppnådde den mest strålende karrieren.

I 2020 ønsket Thiago Alcantara å utfordre den mektigere Premier League, så han kom for å spille i Liverpool. Dessverre har den sterke konkurranseevnen til Premier League tatt større toll på kroppen til Thiago Alcantara, og han har blitt skadet gjentatte ganger i løpet av kampen. På dette tidspunktet kunngjorde Thiago Alcantara at han gikk av og kom tilbake med full last. Han vant flere mesterskap mens han spilte for tre lag. Kanskje det er for ungt å trekke seg som 33-åring, men hvor mange spillere over 33 har ikke vunnet et mesterskap? Thiago Alcantara burde forlate fotballverdenen uten å angre, siden det har gitt ham mange av dens høyeste utmerkelser.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours