Vladimir Tarasenko vant Stanley Cup-mesterskapet i forskjellige lag innen fem år

Estimated read time 2 min read

Etter at NHL-planen er over, vil det være et klimaks av handler og kontraktsfornyelser. Etter forrige sesongs prestasjon å dømme har hvert lag en ny plan, og spørsmålet om spillerne blir eller går har blitt den mest kritiske faktoren. Enkelte spillere har alltid sin egen mesterskapsflaks, og de blir indirekte betydningen av visse lag. Etter at Vladimir Tarasenko valgte å bruke Florida Panthers Jersey i 2024, vant laget Stanley Cup-mesterskapet denne sesongen.

Etter at Vladimir Tarasenko ble en ubegrenset fri agent, ble han invitert til å bli med i Detroit Red Wings så snart som mulig. Vladimir Tarasenkos prestasjon er solid. Han er ikke en spesielt fremragende spiller, men han har vunnet to mesterskap de siste fem årene. Vladimir Tarasenko bidro med 6 mål og 8 assists på 19 kamper for Florida Panthers, og bidro deretter med 5 mål og 4 assists på 24 kamper i lagets mesterskapskamp. Florida Panthers valgte å ikke fornye kontrakten til Vladimir Tarasenko, i stedet la ham gå i fri organisasjon.

I løpet av de siste to årene har styrken til Detroit Red Wings økt, og laget ser også frem til neste strålende periode. Vladimir Tarasenko har flaks som vanlige folk ikke har, så han kan produsere andre resultater når han har på seg Detroit Red Wings Jersey. Detroit Red Wings signerte Vladimir Tarasenko til en toårskontrakt med en gjennomsnittlig årlig verdi på 4,75 millioner dollar, i håp om at han kan hjelpe laget med å oppnå bedre resultater. Detroit Red Wings gjorde mange justeringer for den nye sesongen, og Vladimir Tarasenko var også veldig glad for å starte på nytt i et så lovende lag.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours