Danmark tapte mot Tyskland og klarte ikke å gå videre til kvartfinalen

Estimated read time 2 min read

Danmark har ikke laget en eventyrlig fotballturnering. De tapte 0-2 for Tyskland. Faktisk spilte de danske spillerne veldig bra, men motstanderen, det tyske laget, var dessverre veldig sterk. Tre år senere, med et annet hjerte, tok Christian Eriksen nok en gang på seg Danmark-trøya, men dessverre mislyktes han. Som den en gang kjente midtbanespilleren Christian Eriksen har karrieren gitt ham for mange tester og gjort kroppen for sliten.

Etter kampen forlot Christian Eriksen skuffet banen. Han tok motvillig farvel til europacupen. Den fortapte Christian Eriksen satt på bakken som om han hadde mistet sjelen, så på liket og tenkte på sin egen verdi. I den siste europacupen tok det danske laget seg vellykket til semifinalen uten Eriksen. Denne gangen vendte Eriksen tilbake til denne falne slagmarken, men klarte ikke å lede laget fremover.

Den viljesterke Eriksen vil også felle tårer når han står overfor en tapt kamp. Etter å ha sett Eriksens triste uttrykk, tok Cross initiativet til å gi ham en trøstende klem. Siden begge er sterke midtbanespillere, forstår Kroos Eriksens indre følelser på dette tidspunktet. Han beundrer fortsatt motstanderens utholdenhet. Det tyske laget har faktisk hatt stor fremgang denne sesongen, og de vil ikke gi seg lett i kampen. Det danske laget dro også med verdighet etter å ha tapt. Det danske laget klarte nok en gang ikke å gå videre til kvartfinalen i Europacupen, og Christian Eriksen sa også farvel til det som kan være siste sjanse til å delta i karrieren.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours