Gundogan kunngjør at han trekker seg fra landslaget i en alder av 33: et farvel til en legendarisk midtbanespiller

Estimated read time 2 min read

I august 2024 kom sjokkerende nyheter fra fotballverdenen. Den 33 år gamle tyske midtbanespilleren Gundogan kunngjorde pensjonisttilværelsen på sosiale medier, noe som gjorde en slutt på hans 13 år lange landslagskarriere. 33-åringen har opplevd en strålende karriere og bidratt med utallige fantastiske øyeblikk til det tyske laget.

Fra han dukket opp i 2011 til å vinke farvel i 2024, spilte Gundogan 82 ganger på vegne av det tyske landslaget i disse lange årene, og etterlot seg 19 verdifulle mål og 9 fantastiske assists. Han brukte sine suverene ferdigheter og iherdige kampvilje til å bli en lysende stjerne i tysk fotballs historie. fotballdrakt med navn Deretter postet det tyske landslagets sosiale medier også et kjærlig farvel til Gundogan: «Takk for alt du har gjort, Yili!

Selv om landslagskarrieren til Gundogan er mot slutten, vil hans bidrag til det tyske laget alltid bli husket. Hans pensjonisttilværelse markerer ikke bare slutten på en æra, men gir også motivasjon for en ny generasjon spillere til å gå videre. Gundogans profesjonalitet, lederskap på banen og kjærlighet til spillet vil tjene som et forbilde for utallige unge spillere.

Totalt sett, selv om Gundogans exit er synd, bør vi også være stolte av hans strålende karriere på landslaget. Vi vil alltid huske ham iført Tyskland drakt nummer 21.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours