Liverpool viser nederlandskhet? Slakting fortjener mye honnør!

Estimated read time 2 min read

Alle som kan fotball vet at nederlandsk fotball alltid har vært både offensiv og kraftfull, noe som er en fryd for øyet. Selv om det nederlandske laget selv mangler hell i å vinne, selv i denne europacupen, ble det til slutt blokkert fra finalen, men dette betyr ikke at det nederlandske laget ikke er bra deres styrke er absolutt ikke svak. Og denne gangen introduserte Liverpool den nederlandske giganttreneren Slott, som også er en anerkjennelse av nederlandsk fotball. Slott er faktisk ikke den første treneren som ankommer Premier League Manchester United-trener Ten Hag er også fra Nederland.

Selvfølgelig har de to trenerne forskjellig taktikk, selv om Liverpool ikke har signert på sommermarkedet så langt, har Liverpool, med en ufullstendig oppstilling, vunnet tre kamper på rad i den nordamerikanske turen Betis, Arsenal og Manchester United Det kan sies at dette er Slotts bidrag. Spesielt 3-0-seieren over Manchester United fikk de lenge slumrende Liverpool-fansen til å vifte med Liverpool drakt og juble over trenerens navn. Du må vite at på tidspunktet for kampen hadde Liverpools tre hovedpersoner ennå ikke dukket opp på den portugisiske unggutten Carvalho, som ble leid ut forrige sesong, til venstre, og trente Hrafenbecher, som presterte dårlig forrige sesong være i stand til å oppnå så gode resultater, fortjener den nederlandske treneren virkelig mye ære.

Selvfølgelig er de få seirene i kampen midlertidige til slutt. For Liverpool er det fortsatt en lang vei å gå, så det er umulig å ikke signere. Sammenlignet med andre lag er Liverpools benkedybde også ganske utilstrekkelig. Etter hvert som spillet skrider frem, er Slotts hovedfokus å tappe nye spillere når Liverpool ikke er en velstående klubb. Derfor vil fremragende spillere i Liverpools ungdomstrening sannsynligvis bruke Liverpool draktsett fotball og stå på slagmarken i frontlinjen neste sesong.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours