Den 34 år gamle målvakten Wojciech Szczesny kunngjorde offisielt pensjonisttilværelsen

Estimated read time 2 min read

Alle har forskjellige valg og nyter mer lykken som deres valg gir. Den 34 år gamle målvakten Wojciech Szczesny kunngjorde offisielt pensjonisttilværelsen. Han hadde på seg en Juventus drakt sist han spilte. Wojciech Szczesny avsluttet sin 18 år lange karriere og takket alle fansen og familien som så ham av. Hver historie har en slutt, men i livet er hver slutt en ny begynnelse.

Wojciech Szczesny sa ærlig at han har vært dedikert til fotball de siste 18 årene. Nå er ikke hjertet hans her lenger, men han håper å tilbringe mer tid med familien. Kanskje en keeper som trekker seg etter 34 år er for ung, men Wojciech Szczesny valgte bestemt denne veien. Han tror tiden vil vise. Wojciech Szczęsny er en veldig engasjert keeper. Han har kun spilt for to lag, hvorav to var på utlån.

For mange år siden ønsket Wojciech Szczesny bare å ta på seg en Arsenal drakt og realisere drømmen om å være én mann og ett lag. Dessverre setter ikke Arsenal pris på kvaliteten til Wojciech Szczesny. I løpet av sin periode ble han lånt ut til Brentford i ett år og deretter til Roma i to år i 2015. Siden den gang hadde ikke Wojciech Szczesny lenger forventninger til Arsenal og bestemte seg for å slutte seg til Juventus for å starte på nytt. Hver pensjonert målvakt har beklagelige ting, og fansen ønsker at Wojciech Szczesny skal finne et lykkeligere liv og karriere.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours