Kan Arsenal konkurrere med Manchester City denne sesongen? Stort håp!

Estimated read time 2 min read

I Premier League viser de store klubbene fantastiske prestasjoner hver sesong. Som et tradisjonelt kraftfullt lag har Arsenal vært stille lenge nok. Forrige sesong hadde Arsenal nettopp fullført rekonstruksjonen. Selv om de endte opp på andreplass i Premier League, var resultatene ganske gode, bare to poeng bak Manchester City drakt. Arsenals formasjon forventes å være mer moden denne sesongen.

Selv om Arsenals opptreden mot Liverpool i en nylig oppvarmingskamp gjorde noen fans bekymret. Arsenal så ut til å være relativt trege på banen og kom seg etter å ha scoret to mål av motstanderne i første omgang. Men faktisk har Arsenal drakt alltid vært et saktevarmende lag, og Liverpool er ikke et svakt lag. Det er rimelig at de to lagene er likt delt. For øyeblikket mangler Arsenal en utmerket midtbanespiller, men laget forhandler med Real Sociedads hotte spanske spiller Merino. Hvis avtalen kan oppnås, vil Arsenals formasjon være mer truende.

På den annen side har ikke Manchester Citys formasjon endret seg mye sammenlignet med forrige sesong. Selv om Manchester City forhandler for Eze fra Crystal Palace, har det ikke vært noen vesentlig fremgang mellom de to partene. Manchester City ser ikke ut til å ha hastverk med å finne en erstatter for en viss hovedstyrke. fotballdrakt med navn I en nylig vennskapskamp med Barcelona brukte Manchester City en semi-innbytter-oppstilling mot en full-innbytter Barcelona, ​​og endte opp med uavgjort 2:2. Selv om det ble fire mål i hele kampen, var ikke prestasjonen enestående, og mange nybegynnere klarte ikke å nå det forventede nivået.

Derfor er det ikke umulig for Arsenal å overgå Manchester City denne sesongen. Hvis laget kan løse midtbaneproblemet og opprettholde konkurranseevnen fra forrige sesong, forventes det å konkurrere med Manchester City denne sesongen.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours