USAs basketballag vinner tre på rad i den olympiske oppvarmingsturneringen

Estimated read time 2 min read

De olympiske leker i 2024 kommer snart. Basketball er også en viktig begivenhet i de olympiske leker. NBA er tempelet for basketballspillere. Mange fremragende basketballspillere fra hele verden kan ikke vente med å komme til NBA-ligaen, ta på seg denne stolte NBA-trøya og galoppere på NBA-slagmarken.

Mange fremragende basketballspillere fra hele verden er bærebjelken i NBA-ligaen. Og når landslaget ringer dem har de ikke noe annet valg enn å gå tilbake til landslaget. Nylig beseiret det amerikanske basketlaget for menn det serbiske basketlaget for menn 105-79 i en olympisk oppvarmingskamp. USAs Basketball-lag samler de beste basketballspillerne i NBA: LeBron James i en Los Angeles Lakers-trøye, Curry i en Golden State Warriors-trøye og Embiid i en 76ers-trøye. De ga alle sitt beste for USA Basketball. Det serbiske basketlaget for menn har kun Nugget Jokic. Det serbiske herrebasketlaget hadde faktisk et firehånds dobbeltdrap mot den amerikanske all-star-oppstillingen for menn i basketball.

Det amerikanske herrebasketlaget, som har en all-star lineup, vant tre påfølgende olympiske oppvarmingskamper etter å ha beseiret det serbiske herrebasketlaget. Fra og med 2020 har det amerikanske herrebasketlaget vunnet fire olympiske gullmedaljer på rad og fire olympiske mesterskap på rad. Dette viser til fulle styrken og arven til det amerikanske herrebasketlaget. Kan det amerikanske basketlaget for menn vinne OL-tittelen igjen i år og oppnå sin femte olympiske tittel på rad?

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours