Real Madrid holder offisielt debutseremoni for Mbappe

Estimated read time 2 min read

Etter at de forskjellige fotballigaene ble avsluttet, holdt Real Madrid en debutseremoni for Mbappe. Mbappe hadde offisielt på seg en Real Madrid-trøye og dukket opp på Bernabeu Stadium, og mottok varm applaus og jubel fra fansen. Denne seremonien vakte ikke bare oppmerksomheten til utallige fans, men markerte også at Mbappe offisielt ble medlem av Real Madrid-familien. Denne signeringen har vakt mye oppmerksomhet, og Mbappes tilslutning antas å bringe ny vitalitet og håp til Real Madrid. Mbappe har arvet fotballånden til trøyen nr. 9, og han vil utvikle seg mer omfattende i Real Madrid.

Selv om Mbappe ikke presterte bra i europacupen denne gangen, er styrken hans fortsatt verdig Real Madrids forventninger. På grunn av skade scoret Mbappe kun ett straffespark i denne europacupen. Mbappe har startet en ny karriereplan, som også får fansen til å se frem til Real Madrids styrke i den nye sesongen.

Mbappes tiltredelse faller sammen med Real Madrids gjenoppbyggingsperiode. De siste årene, med Ronaldos avgang og gradvis falming av veteraner, har Real Madrid lett etter nye ledere. Mbappes ankomst kommer til akkurat rett tid. Ikke bare kan han gi sterk støtte på den offensive siden, men han kan også spille en avgjørende rolle i nøkkelkamper. I de kommende sesongene vil Mbappe bli et vakkert syn på Bernabeu Stadium og skrive et nytt kapittel i Real Madrids strålende historie.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours