Morata skadet! Spania skal evaluere kapteinens situasjon i finalen

Estimated read time 2 min read

Etter at Spania slo Frankrike i semifinalen i Europacupen 2024, ble kaptein Morata ved et uhell skadet i feiringen etter kampen. Moratas skade har rørt hjertene til spanske fans, og det spanske laget vil evaluere tilstanden hans på onsdag for å avgjøre om han kan delta i søndagens finale.

Etter å ha beseiret Frankrike 2-1, feiret de spanske spillerne seieren da en sikkerhetsvakt skled og traff høyrebenet til Morata. Morata tok tak i beinet hans i smerte, og bilder fra åstedet viste at han så ut til å ha noe ubehag i kneet.

Skaden har skapt bekymring blant spanske fans, men hovedtrener Luis Enrique sa etter kampen at han ikke trodde det ville påvirke Moratas deltakelse i søndagens finale. Enrique sa på pressekonferansen etter kampen: «Angående Alvaro, vi vil vente til i morgen med å gjøre en vurdering. Vi tror det ikke er noe alvorlig. Det var en ulykke som skjedde under feiringen. Vi tror han vil klare seg.»

Morata er hovedspissen til det spanske laget. Selv om han ofte blir avhørt, har han alltid spilt en viktig rolle på landslaget. Han spilte i hver kamp i denne europacupen og scoret et mål i den første gruppekampen mot Kroatia.

Hvis Morata kan komme seg i tide, starter han i finalen mot vinneren av England eller Nederland. Den andre semifinalen avholdes i Dortmund onsdag kveld.

Moratas skade har rørt nervene til det spanske laget og fansen. Det spanske lagets medisinske stab vil evaluere ham på onsdag for å fastslå alvorlighetsgraden av skaden og om han kan delta i finalen.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours