NBA-frimarkedet åpner, Warriors, Lakers står fritt til å velge

Estimated read time 2 min read

Når NBA-frie byråer begynner, forhandler mange gratisagenter med lagene sine så vel som andre lag. Nylig kunngjorde Klay Thompson fra Warriors at han hadde signert en treårskontrakt verdt 50 millioner dollar med Mavericks. Han vil si farvel til Golden State Warriors og gå for å spille for Dallas Mavericks. Warriors-dynastiets ære forsvinner gradvis, og nå er det bare Stephen Curry og Draymond Green som er igjen på laget.

En annen tradisjonell gigant, Lakers, er også under endringer. I år blir LeBron James en gratis agent hos Lakers. Siden han flyttet til Lakers i 2018, har James ledet laget til å vinne NBA-mesterskapet i sesongen 2019-20. Det ble nylig rapportert at LeBron vil fornye kontrakten sin med Lakers for to år, med en total kontraktsverdi på 104 millioner dollar. Veteranen, som har spilt i 21 sesonger, fortsetter å dominere banen med sine enestående ferdigheter. Det er verdt å nevne at i den nylige NBA-draften ble LeBron James’ eldste sønn Bronny valgt av Lakers med det 55. valget i andre runde.

De siste to årene har rekordene til Warriors og Lakers vært utilfredsstillende. I sesongen 2023/24 vant Celtics det 18. mesterskapet i lagets historie. I sesongen 2022/23 slo Nuggets igjennom og vant det første mesterskapet i lagets historie. Bare ett lag kan nå toppen av NBA-mesterskapet hvert år I årets NBA-liga, hvilket lag blir den ultimate mesteren? la oss vente og se.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours