Juventus er interessert i den 24 år gamle Arsenal-forsvareren Chiviol

Estimated read time 2 min read

Ifølge «Corriere dello Sport» er Juventus’ nye trener Thiago Motta veldig optimistisk med tanke på Arsenals venstreback Kiviol og håper at laget kan signere den unge polske forsvarsspilleren denne sommeren. Samtidig har AC Milan også vist stor interesse for Chiviol, og det er ventet en knallhard overgangskamp i sommer.

Chiviols kontrakt med Arsenal går ikke ut før i 2028. Forrige sesong spilte han 30 ganger for Arsenal, og scoret 1 mål og 3 assist. Hans enestående prestasjoner og stabile defensive evner har tiltrukket seg oppmerksomheten til mange velstående klubber. For øyeblikket er Chiviols overføringsverdi omtrent 30 millioner euro.

Juventus bygger aktivt opp igjen etter en sesong som ikke er ideell. Etter at trener Thiago Motta tiltrådte, satte han seg for å bygge et mer konkurransedyktig lag. Introduksjonen av unge og potensielle spillere er Juventus’ toppprioritet, og tillegget av Chiviol vil injisere friskt blod i lagets forsvar.

AC Milan har også en sterk interesse for Chiviol. Milan har prestert bra de siste sesongene, og de håper å forbli konkurransedyktige ved å hente inn unge og lovende spillere. Chiviols allsidighet og konsistens bak gjør ham til et ideelt mål for Milan.

For Arsenal er Chiviol et viktig medlem av lagets fremtid. Til tross for økende interesse for overgangsmarkedet, har Arsenal kanskje ikke hastverk med å avlaste den unge forsvarsspilleren. Arsenal-trener Mikel Arteta har store forhåpninger for Chiviols fremtid. Han håper at Chiviol kan fortsette å vokse i laget og bli lagets defensive pilar i årene som kommer.

Spekulasjonene om Chiviols fremtid vil fortsette når sommerens overgangsvindu nærmer seg. Interessen til Juventus og AC Milan har utvilsomt økt spenningen i denne overgangskrigen. Uansett hvilket lag Chiviol til slutt velger, er fremtiden full av håp og utfordringer. For den unge polske forsvarsspilleren vil hvert skritt fremover være en viktig milepæl i karrieren.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours