En mirakuløs hendelsesforløp: Englands himmelske duo

Estimated read time 2 min read

I oppstillingen til det engelske landslaget er det to stjerner som er som guder: den ene er midtbanemesteren Bellingham iført Real Madrid-trøya, og den andre er superspissen Harry Kay iført Bayern München-trøyen. Da de tok på seg de hvite trøyene til Englands verdensmesterskap i 2024, ble de de mest heroiske krigerne på den engelske fotballbanen.

Bellingham, den 21 år gamle talentfulle midtbanespilleren, kom til Real Madrid fra Borussia Dortmund for en overgangssum på 180 millioner euro. I sin første sesong med Real Madrid hjalp Bellingham laget med å vinne La Liga og Champions League dobbeltmesterskap med sin enestående prestasjon. Han beviste med sin styrke at han var fullt verdig den skyhøye overgangssummen.

I mellomtiden skinner 31 år gamle Harry Kane også i Bayern München. Bayern signerte den engelske spissen fra Tottenham Hotspur for svimlende €100 millioner. Kane vant den europeiske gullstøvelen med 36 ligamål i sin første sesong i Bayern. Den fremragende spissen har imidlertid aldri vunnet noen trofeer i løpet av sine 12 år i Tottenham. Selv om han gjentatte ganger har gått glipp av Bundesliga-mesterskapet i Bayern, tillot dette utvilsomt Kane å finne nye utfordringer og motivasjon i den nye klubben.

Teppet for europacupen 2024 i Tyskland har begynt, og det engelske landslaget har prestert bra i den ene kampen etter den andre. Men med full støtte fra spillere som Bellingham og Harry Kane, var ikke Englands resultater i gruppespillet tilfredsstillende. Det var først i kvartfinalen mot Slovakia at England virkelig kom til sin rett. Bellinghams overheadspark og Kanes heading hjalp England med å beseire Slovakia og gå videre til kvartfinalen i europacupen.

Denne seieren gjenopplivet ønsket fra engelske fans om europacuptittelen. Selv om England har deltatt i europacupen mange ganger og har mange utmerkede fotballspillere, har de aldri vunnet mesterskapet. Denne gangen feide England kvartfinalen med sin enestående prestasjon. I semifinalen vil det engelske landslaget møte utfordringen til det sveitsiske landslaget. Kan vi fortsette å snu utviklingen og skape mirakler for England? Dette er spørsmålet i hodet til alle fans og deres mest glødende forventninger.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours